ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ

 
  

Στη σελίδα αυτή μπορείτε να δείτε κάποιες από τις βασικές φόρμες του προγράμματος. Κάντε κλικ στην κάθε φωτογραφία προκειμένου να τη δείτε σε μεγέθυνση. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να πάρετε από το εγχειρίδιο χρήσης που θα βρείτε στη σελίδα DOWNLOAD
 
  Η Κεντρική Οθόνη αν και δεν κάνει κάτι εμφανές, είναι επιφορτισμένη με διάφορες λειτουργίες και φυσικά παραμένει πάντα ανοιχτή. Κατ’ αρχήν είναι αυτή που αναλαμβάνει να κάνει τα Backup όλων των κρίσιμων αρχείων του προγράμματος. Επίσης η Κεντρική Οθόνη αναλαμβάνει να… διατηρήσει μία τάξη στα αχρεία καταγραφών, τα αρχεία δηλαδή στα οποία καταγράφονται τα τραγούδια και οι διαφημίσεις που παίζονται. Άλλες πληροφορίες που μας παρέχει η Κεντρική Οθόνη είναι: πληροφορίες για τον τρέχοντα χρήστη, για το επόμενο διαφημιστικό Break αλλά και για το τραγούδι που παίζει τη στιγμή εκείνη στον αέρα. Τέλος από την Κεντρική Οθόνη μπορούμε να δούμε ποιοι άλλοι χρήστες χρησιμοποιούν το πρόγραμμα τη στιγμή εκείνη, και να τους στείλουμε μήνυμα.
Το πρόγραμμα είναι εφοδιασμένο με δύο Players, με δύο προγράμματα δηλαδή που είναι επιφορτισμένα με το να παίζουνε τραγούδια και διαφημίσεις. Ο Manual Player είναι αυτός τον οποίο θα χρησιμοποιούμε όταν παίζουμε εμείς οι ίδιοι μουσική, όταν δηλαδή στην κονσόλα του ήχου υπάρχει ηχολήπτης ο οποίος ελέγχει τη ροή του προγράμματος, ενώ o Auto Player είναι αυτός τον οποίο θα χρησιμοποιούμε όταν θέλουμε το πρόγραμμα να παίζει μόνο του, μεταδίδοντας είτε δικές μας λίστες τραγουδιών (playlist) είτε αυτόματα δημιουργημένες λίστες. 
Αυτή ενδεχομένως είναι η φόρμα με την μεγαλύτερη σημασία για το πρόγραμμα αλλά και συνάμα με τις λιγότερες απαιτήσεις από τον χρήστη του. Πρόκειται για την φόρμα που παίζει μουσική και διαφημίσεις όταν εμείς… δεν είμαστε εκεί. Από την άλλη, είναι λογικό να απαιτεί από εμάς ελάχιστα πράγματα αφού για αυτή δουλεύουνε σχεδόν όλες οι άλλες φόρμες του προγράμματος. Ο Auto Player «διαβάζει» από την κατασκευή προγράμματος τι ακριβώς πρέπει να κάνει, ψάχνει για τα κατάλληλα διαφημιστικά break και τις διαφημίσεις και αναλαμβάνει να τα μεταδώσει βάσει των ρυθμίσεων που έχουμε κάνει. 
Η Κατασκευή Playlist είναι ενδεχομένως η φόρμα που θα συναντήσετε περισσότερο στο μέλλον, κατά τη λειτουργία του προγράμματος. Πρόκειται για τη φόρμα εκείνη στην οποία δημιουργούμε συγκεκριμένες λίστες, είτε αυτές θα παιχτούνε από τον Auto Player, είτε από τον Manual, είτε για άλλους λόγους που θα δούμε παρακάτω. Η κατασκευή playlist καλείται από την κεντρική οθόνη, και αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία φόρτωσης των βάσεων δεδομένων και ανοίξει, εμφανίζει δύο μεγάλα παράθυρα, ένα δεξιά και ένα αριστερά. Το αριστερό παράθυρο είναι εκείνο στο οποίο εμφανίζονται τα τραγούδια που ανταποκρίνονται στις αναζητήσεις μας. Το δεξί παράθυρο είναι εκείνο στο οποίο περνάμε τραγούδια ή σποτ, είναι το παράθυρο δηλαδή της λίστας που φτιάχνουμε.

...Δείτε περισσότερες φόρμες κάνοντας κλικ εδώ!

 

GLOBAL SOFTWARE SOLUTIONS - ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ - ΚΛΕΜΑΝΣΩ 3 - 42 100 ΤΡΙΚΑΛΑ