ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ

 
  
 
....Φόρμες του προγράμματος (συνέχεια)
 
Η Διαχείριση Τραγουδιών είναι ακόμη μία ιδιαίτερα χρήσιμη φόρμα την οποία θα βλέπετε αρκετές φορές κατά το στήσιμο -κυρίως- του προγράμματος και την εισαγωγή των τραγουδιών σε αυτό. Πρόκειται για εκείνη τη φόρμα που επιτρέπει σε όσους είναι «ενισχυμένοι» χρήστες, να βλέπουν όλη την λίστα των τραγουδιών, να την μεταβάλουν εύκολα, να κάνουν ειδικές εργασίες πάνω στα τραγούδια όπως μέτρηση Αρχής – Τέλους, Normalize, να αλλάξουν όλα τους τα στοιχεία τους ή ακόμη και να τα διαγράψουν. Παράλληλα προσφέρει μία σειρά άλλων ευκολιών σχετικά με την παρακολούθηση του συστήματος, των τραγουδιών που λείπουν, των αρχείων mp3 που κακώς υπάρχουν μιας και δεν αντιστοιχούν σε καμία καταχώρηση και άλλα παρεμφερή εργαλεία.
Η Διαχείριση Διαφημίσεων και Σποτ είναι η φόρμα που μας επιτρέπει να διορθώσουμε και ελέγξουμε το σύνολο των διαφημίσεων και σποτ. Την φόρμα μπορούμε να την ανοίξουμε από το μενού ή το κουμπί που υπάρχει στην Κεντρική Οθόνη. Στο κέντρο της φόρμας υπάρχει ένας μεγάλος πίνακας στον οποίο εμφανίζονται όλες οι διαφημίσεις ή όλα τα σποτ, ανάλογα με το τι έχουμε επιλέξει από τα δύο μικρά γαλάζια κουμπιά (ή… αυτάκια) στο πάνω μέρος του πίνακα.
Ήρθε η ώρα να ασχοληθούμε λίγο με το τι (και πως) θα παίξει ο σταθμός μας στον αέρα. Πώς δηλαδή θα δηλώσουμε στον υπολογιστή μας ότι θέλουμε στις 20.00 να παίξει την Playlist τάδε και αμέσως μετά το πρόγραμμα μόνο του να επιλέξει πχ. Pop, Acoustic τραγούδια από το 1999-2002. Η δουλειά αυτή γίνεται από την Διαχείριση Προγράμματος. Μπορούμε να ορίσουμε ημερήσιο πρόγραμμα, από Δευτέρα έως Κυριακή και ανά 15, 20, 30 ή 60 λεπτά, ανάλογα με τις απαιτήσεις του σταθμού μας. Αυτό γίνεται σχετικά εύκολα, επιλέγοντας το αντίστοιχο υπομενού από το μενού Επιλογές -> Πρόγραμμα Ανά. Αμέσως μετά την επιλογή του επιθυμητού χρονικού διαστήματος, το πρόγραμμα του πίνακα δεξιά ανακατασκευάζεται σύμφωνα με αυτό που επιλέξαμε, έχοντας ως προεπιλογή για κάθε ώρα, την εκπομπή μέσω Manual Player. Από εκεί και πέρα εμείς πρέπει να επιλέξουμε τι θα κάνει το πρόγραμμα.

 

GLOBAL SOFTWARE SOLUTIONS - ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ - ΚΛΕΜΑΝΣΩ 3 - 42 100 ΤΡΙΚΑΛΑ