ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ

 
  

Το HotRadio μπορείτε να το βρείτε σε τρεις εκδόσεις, ανάλογα με τις απαιτήσεις σας. Όλες τις εκδόσεις μπορείτε να τις "κατεβάσετε" απλά κάνοντας ένα κλικ στη σελίδα DOWNLOAD 
 

DEMO VERSION
Είναι η πιο απλή έκδοση του HotRadio σας παρέχει τη δυνατότητα να δοκιμάσετε πλήρως το πρόγραμμα με όλες του τις δυνατότητες (πέρασμα τραγουδιών, κατασκευή playlist, manual και auto player, συμπίεση κλπ) με μόνο περιορισμό ότι μπορείτε να εισάγετε μέχρι 299 τραγούδια και 29 διαφημίσεις ή σποτ. Δεν υπάρχει χρονικός περιορισμός και το πρόγραμμα "ξεκλειδώνει" απλά με την αποστολή ενός κωδικού και ενός dongle από την πλευρά του κατασκευαστή. Η Demo Version είναι ειδανική για όσους απλά θέλουν να δοκιμάσουν το πρόγραμμα. Η έκδοση αυτή δεν παρέχει την δυνατότητα εγγραφής Audio Cd αλλά ούτε και πρόσβαση στην οικονομική διαχείριση.
Τιμή: Δωρεάν
 
CAFE VERSION
Πρόκειται για μία έκδοση η οποία σας παρέχει τη δυνατότητα να περάσετε τραγούδια και να τα παίξεται είτε με τον manual είτε με τον auto player. Επιτρέπει την δημιουργία playlist, δεν δίνει όμως καμία δυνατότητα εισαγωγής διαφημίσεων ή προγραμματισμού τους. Μαζί με την Cafe Version, παίρνετε και το εγχειρίδιο χρήσης. Και εδώ αρκεί η αποστολή ενός κωδικού και dongle. Η έκδοση είναι ιδανική για χρήση σε χώρους όπου χρειάζεται μουσική από υπολογιστή ή dj. Όπως και η Demo έκδοση, δεν παρέχει την δυνατότητα εγγραφής Audio Cd αλλά ούτε και πρόσβαση στην οικονομική διαχείριση.
Τιμή: 235 € 
  
FULL VERSION
Η πλήρης έκδοση παρέχει στο χρήστη τη δυνατότητα συνεχούς λειτουργίας του 
προγράμματος. Έτσι ο χρήστης μπορεί να περάσει, παίξει, διαχειριστεί όσα τραγούδια και διαφημίσεις επιθυμεί, χωρίς κανέναν χρονικό περιορισμό. Προαιρετικά δίνεται η δυνατότητα εγγραφής Audio Cd και εκτύπωσης εξώφυλλων καθώς και η οικονομική διαχείριση.
Τιμή πλήρους έκδοσης: 1.086 € 
Τιμή δυνατότητας εγγραφής Audio Cd: 88 € 
Τιμή οικονομικής διαχείρισης: 88 € 
  
ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ
Ο κατασκευαστής παρέχει τη δυνατότητα τεχνικής υποστήριξης για κάθε πρόβλημα, ερώτηση ο χρήστης επιθυμεί. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση, υπάρχουνε δύο ετήσια πακέτα τεχνικής υποστήριξης.
- BASIC SVC Παρέχει τη δυνατότητα τηλεφωνικής υποστήριξης, ημέρες και ώρες γραφείου. Τιμή: 150 € / χρόνο
- PLUS SVC Παρέχει τη δυνατότητα τηλεφωνικής υποστήριξης, ημέρες και ώρες γραφείου, δωρεάν αναβαθμίσεις του προγράμματος που θα κυκλοφορήσουν μέσα στο έτος που το συμβόλαιο καλύπτει και δωρεάν "στήσιμο" ή επισκευή των υπολογιστών στους οποίους θα εγκατασταθεί το πρόγραμμα (τα υλικά και τα έξοδα αποστολής βαραίνουν τον χρήστη). Τιμή: 300 € / χρόνο

Σημείωση: Το πρόγραμμα πωλείται "ως είναι" και ο κατασκευαστής δεν έχει καμία υποχρέωση να το αλλάξει σύμφωνα με τις απαιτήσεις των χρηστών. Βεβαίως οι επισημάνσεις - διορθώσεις είναι πάντα ευπρόσδεκτες.

 ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΙΜΕΣ ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Ο ΦΠΑ 19%

 

 

GLOBAL SOFTWARE SOLUTIONS - ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ - ΚΛΕΜΑΝΣΩ 3 - 42 100 ΤΡΙΚΑΛΑ